STEUN LUXOR, WORD VRIEND

Word Vriend van Luxor en draag de ambities van Luxor een warm hart toe. Met jouw bijdrage kan Luxor programma’s blijven maken, talent ondersteunen en nieuwe initiatieven lanceren.

 

Klik hier en word vriend

 

LUXOR IN ONTWIKKELING
We hebben weer veel mooie voorstellingen op de planning staan en zijn daarnaast in ontwikkeling om niet alleen voor belevenis, maar van betekenis voor de stad te zijn. Hiermee gaan we verder dan het aanbieden van voorstellingen aan onze bezoekers, het theater opent zijn deuren voor elke Rotterdammer.
STADSPROGRAMMERING EN NIEUWE MAKERS
We zijn niet alleen toonaangevend op het gebied van cabaret, musicals en (internationale) theaterconcerten, maar bieden ook een breed georiënteerde stadsprogrammering waarmee we lokale artiesten in de spotlight zetten en een opstap bieden voor theatermakers. In deze samenwerking biedt Luxor o.a. ruimte, netwerk, kennis en publieksbereik.
VOOR IEDERE ROTTERDAMMER
We zetten de deuren van ons theater open om elkaar te ontmoeten, jezelf te ontplooien, plezier te hebben, iets te leren, te studeren, werken, repeteren en performances te ontwikkelen. Hierdoor blijft het Luxor Theater relevant voor de inwoners en culturele spelers in de stad en bereikt nieuw theaterpubliek. Samen zorgen we voor een stevige toekomst van het culturele klimaat voor alle Rotterdammers.
WORD VRIEND
Voor € 7,50 per maand steun je het Luxor Theater als Vriend. Als Vriend krijg je een aantal voordelen. Zo kun je één keer per jaar een bijeenkomst bijwonen, inclusief kijkje backstage, en word je als eerste op de hoogte gebracht bij de verkoop van nieuwe voorstellingen. Daarnaast krijg je toegang tot exclusieve aanbiedingen.


Klik hier en word vriend

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nina van der Kaaden (relatiebeheerder), vriend@luxortheater.nl of 010 - 496 01 50 (aanwezig: maandag t/m donderdag). 

 

WAAROM LUXOR BEZOEKERS VRIEND ZIJN GEWORDEN: