Luxor Arrangement

Maak je voorstelling compleet met een Luxor Arrangement. Wij zorgen voor een drankje, een Rotterdams borrelplankje en een gereserveerde tafel in een van onze foyers. Geniet van heerlijke producten van Rotterdamse leveranciers, waarbij kaas van De Rotterdamsche Oude natuurlijk niet ontbreekt.

Luxor Arrangement: € 6,50 p.p.  

 

  • Gereserveerde tafel
  • Borrelplank met producten van Rotterdamse leveranciers
  • Drankjes staan klaar
  • Niet meer in de rij voor de buffetten

(Indien er géén pauzedrankje is inbegrepen bij de kaartprijs, dan kost het arrangement €10.- p.p. incl. drankje)

Luxor Snackbox voor 2 personen: €12,50
Een snackbox is gevuld met hartige en zoete lekkernijen om tijdens de voorstelling van te genieten en is voldoende voor 2 personen. Denk aan nootjes, snoepjes en een stukje chocolade.


Wat wil je drinken?

Graag horen wij voorafgaand aan de voorstelling wat je wilt drinken in de pauze bij jouw hapjes. Je kan kiezen uit bier, wijn en fris. Meld je bij binnenkomst in het theater bij de arrangementen-balie.


Waar moet ik zijn?

Heb je een Luxor Arrangement geboekt, meld je dan voorafgaand aan de voorstelling in de entreehal bij de arrangementen-balie. Wil je een vegetarisch arrangement? Laat het ons, samen met de datum waarop je de voorstelling bezoekt, weten via deze link.

Wanneer je naar de voorstelling komt, en aan een van onze medewerkers laat weten wat je wilt drinken, hoor je ook in welke ruimte je verwacht wordt in de pauze. 


Pauze - geen pauze

Het Luxor Arrangement wordt geserveerd in de pauze. Sommige voorstellingen hebben geen pauze. In dat geval serveren wij jouw arrangement na afloop van de voorstelling

 

Reserveren

Boek een Luxor Arrangement direct bij jouw kaarten of mail naar de kassa: kassa@luxortheater.nl

Heb je al kaarten gekocht, maar wil je alsnog een Luxor arrangement bestellen, dan kan via de knop "Maak je voorstelling compleet" in je account.  Klik hier om naar je account te gaan.