Jouw evenement, onze zorg

Zie jij je personeel al als sterren over de rode loper gaan voor het jaarlijkse feest? Je cijfers als magische onthullingen gepresenteerd worden op het toneel? Jouw congres of bijeenkomst ‘Live vanuit Luxor’? In de magie van theater is alles mogelijk in Luxor.

Met twee unieke locaties in het bruisende Rotterdam ontvangen wij je graag voor jouw event. De gasten en jij staan in de spotlights. Wij zorgen voor een soepele organisatie achter de schermen.

 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
 
Neem contact op   
                     

RUIMTES

NIEUWE LUXOR THEATER

Het moderne nieuwe Luxor Theater werd in 2001 geopend en was daarmee direct een van de grootste theaters van Nederland. Buiten een grote en toch intieme zaal met ruim 1500 stoelen, beschikt het theater over meerdere foyers, met overal veel daglicht en een geweldig uitzicht op de skyline van het populaire Rotterdam. 

OUDE LUXOR THEATER

Het oude Luxor Theater opende in 1917 haar deuren als luxe bioscoop en groeide uit tot hét amusementstheater midden in het centrum van Rotterdam. Met ruim 900 stoelen op een steil oplopende tribune is het een geliefd theater bij publiek en artiesten. Het pand ademt historie en verhalen. Het heeft een aantal sfeervolle foyers en een gezellig theatercafé.

CAFÉ DOX

Café Dox is dé huiskamer op de Kop van Zuid. Gevestigd aan de achterzijde van het nieuwe Luxor Theater met uitzicht op de Rijnhaven biedt Café Dox een podium aan Rotterdam.

MOGELIJKHEDEN

Onze panden met moderne uitstraling bieden volop mogelijkheden voor zowel kleine als grote evenementen. Of het nu gaat om een congres, exclusief diner of première: alles is op jouw specifieke wensen aan te passen. Daarnaast staan onze gastvrije en ervaren medewerkers altijd voor je klaar om je een onvergetelijk evenement te bezorgen!

FACILITEITEN

Wij denken graag met je mee om een juiste culinaire invulling te geven aan je evenement. Wij werken met verschillende cateraars, waardoor we altijd een passend aanbod voor je hebben! Van een eenvoudige, doch voedzame lunch voor een bouwploeg tot een luxe diner voor je relaties. Van zoete lekkernijen van een Rotterdamse bakker bij de koffie tot de amuses bij de borrel.

FACTSHEETS

ONS TEAM


Maak kennis met onze eventmangers

Wij beschikken over een team ervaren medewerkers in alle disciplines die een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Wij denken en doen graag mee vanaf het eerste script tot en met de uitvoering op de dag zelf. Onze eventmanagers organiseren jouw event van A tot Z, maar kunnen ook je eigen organisatie faciliteren bij de uitvoer van je event.

 

CONTACT

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je evenement of heb je nog andere vragen? Neem dan contact met ons op:

E-mail ons            Bel ons

E-mail: zakelijk@luxortheater.nl
Tel: 010-4960162

 
Wij doen ons uiterste best om je bericht binnen één werkdag te beantwoorden.