De Beurs

“Stap gezellig binnen in het grandcafé De Beurs in het hart van Rotterdam, waar passie voor gastvrijheid en liefde voor smaak samenkomen. Ons restaurant is de perfecte start van een betoverende avond in het theater. Laat je verwennen met de meest verrukkelijke gerechten, van sappige kippendij saté tot delicate zeebaars en klassieke uitsmijters. Onze toewijding aan topkwaliteit ingrediënten en vakmanschap proef je in elke hap. Onze chef-koks zijn ware meesters in het creëren van smaakvolle kunstwerken op je bord. Bij ons draait alles om een fijne ervaring en het creëren van mooie herinneringen.

Dus waarom wachten? Begin je avond in stijl en geniet van een heerlijke maaltijd bij ons, omringd door warme gastvrijheid en een ontspannen sfeer. En maak je geen zorgen over de tijd, we zorgen ervoor dat je op tijd in het theater bent, zodat je optimaal kunt genieten van de voorstelling.

Kom bij ons langs en ontdek waarom ons restaurant dé plek is voor fijnproevers en theaterliefhebbers. Maak van je avond een onvergetelijke ervaring - lekker eten en betoverend theater wachten op je, allemaal op één plek.”

Naar het oude Luxor 1 minuut lopen
Adres Kruiskade 55, 3012 EE Rotterdam
Reserveren 010 - 414 33 01
info@thepartygroup.nl
Meer info www.debeursrotterdam.nl