Het Danspaleis

Swingen zoals vroeger
do 20 jun 2024 - di 5 nov 2024
20 jun 2024
-
5 nov 2024

Het Danspaleis komt naar Café Dox!

 

Ook swingen zoals vroeger? Het Danspaleis is een ouderwets gezellig dansfeest voor ouwelui en iedereen die van swingen houdt. De PlatenDraaier (PD) trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, zoals Johnny Hoes, Louis Prima, Lieve Hugo en Doris Day. Van meezinger tot tranentrekker, van merengue tot Engelse wals en van polonaise tot rock-‘n-roll: met Het Danspaleis is het altijd bal.

 

Het Danspaleis is een tankstation van levensvreugde waarin de muziek, de dansers en de sfeer zorgen dat je met een dosis goeie energie weer huiswaarts keert. 

 

 

De missie van Het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden. Met dit ‘tankstation van levensvreugde’ wordt eenzaamheid aangepakt. Vanuit de visie dat muziek een magisch middel is om mensen bij elkaar te brengen en in beweging te zetten, is de Danspaleisformule ontwikkeld.

 

Het Danspaleis maakt geen onderscheidt en danst dwars door verschillen heen. Het is een ontmoetingsplaats die aanmoedigt om actief te zijn, en legt het fundament voor een netwerk van mensen en vrienden die elkaar de helpende hand toesteken. 

 

Meer informatie over Café Dox kun je vinden op de website cafedox.nl

 

@hetdanspaleis

@cafe_dox

 


Antoine Platekade 9,
3072 ME Rotterdam
06 57 72 38 71
info@cafedox.nl

Ik werd meteen verliefd op Het Danspaleis toen ik zag dat alle leeftijden konden meedansen. Je bent nooit te oud om te dansen.

Cora, 90 jaar