Weergave opties
 • Wie is er bang voor Virginia Woolf?

  Met Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender
  wo 24 apr 2024

  Het ultieme relatiedrama! Zo wordt Edward Albee’s toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? steevast genoemd. Twee koppels beleven een met drank doordrenkte nacht vol vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen. Gespeeld door Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender, die als geen ander in staat zijn de vileine humor met het zwartgallige drama te combineren. In dit meesterwerk drijven zij elkaar tot het uiterste.

   

  Tekst: Edward Albee

  Regie: Hanneke Braam

  Met: Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender

  Kostuum: Dorien de Jonge 

  Decor: Calle de Hoog 

  Licht: Stefan Dijkman 

  Techniek: Arnold Schut, Marcel Swan en Dorus van Leeuwen

  Regieassistent: Hiske Eriks

   

  • Geen kaarten retour
 • Problemas D'familia II

  Juventude en marcha 40 jaar jubileum
  Kaapverdiaans en Portugees gesproken
  za 1 jun 2024

  De heer António zit een gevangenisstraf van vier jaar uit voor ontucht met een minderjarige Marilena en verliest zijn baan als leraar. Urbino, de vader van Marilena, is ontevreden over de werkloosheidssituatie van de echtgenoot van zijn dochter en gooit ze allemaal het huis uit. De twee families kampen met talloze moeilijkheden als gevolg van conjuncturele crises, werkloosheid en aanhoudende droogte. 

   

  De heer Inocêncio, beste vriend van Urbino (Peetvader van Marilena), een emigrant in Nederland en nu gepensioneerd , steunt de emigratie van de voormalige leraar naar Nederland, die na twee jaar zijn integratie in Nederland bereikt en binnenkort de situatie van de twee gezinnen aanzienlijk verbeterd.

   

  Theatergroep Juventude em Marcha is in 1984 opgericht op het eiland Santo Antão op de Kaapverdische eilanden. Dat betekent dat het Kaapverdische groep dit jaar haar 40ste verjaardag viert. Met hun komische voorstellingen ontwikkelt het gezelschap zich vanaf de oprichting direct tot de populairste theatergroep van Kaapverdie. Dit jubileum zal het hele seizoen gevierd worden met een feestelijk en gevarieerd programma. Vanaf maart wordt het seizoen afgetrapt op de eilanden Santo Antão, Sal en São Nicolau. Daaropvolgend de Europa Tour. De officiële viering zal plaatsvinden in Rotterdam, de stad waar Juventude een speciale band mee heeft.

   

  Op deze avond nemen wij jullie mee op een reis vol gezelligheid, humor en sluiten wij de avond af met live muziek en een Afterparty tot 02:00 uur.

   

  Gast artiesten:

  Dina medina (Vocalist)

  Dino Oliveira (Zanger)

  Beto Alves (Zanger)

  Shauntell Baumgard (Violist)

  Djoy Delgado en Band

   

  Afterparty:

  Dj La Cruz 

  Dj Ivandro Varela 

   

  • Geen paskortingen
  • Geen drankje inbegrepen
  • Geen tickets retour

   

 • Meneer Monster (5+)

  De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen
  Reprise
  zo 2 jun 2024

  Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.  De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Dit seizoen zet Meneer Monster samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

   


  Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie dat bulkt van de energie en spelplezier. Met De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel.

  • Geen studentenkorting

   

  De pers over De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

   

  Theaterkrant ****

  ‘na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit’

   

  Credits

  Spel: Gijs Nollen, Olaf van de Ven, Chris Koopman

  Regie: Liesel Badorrek

  Tekst: Richard Tulloch, Edward van de Vendel

  Original Decor en kostuum ontwerp: Mark Thompson

  Nederlands decor en kostuum ontwerp: Jan Willem van der Schoot, Jantien Roozenburg

  Geluidsontwerp: Chris Koopman

  Technische Productie:  Emiel Rietvelt

  Techniek: Marco Kopper, Max Auer

  Lichtontwerp: Bart van den Heuvel

  Publiciteitsbeeld: Studio Matusiak

  Scene foto's: Sanne Peper

  Boekingen: Bos Theaterproducties

  Original producers: CDP Theatre Producers, Australia 

  Adapted from the book: by Andy Griffiths and Terry Denton

  Original adaption: Richard Tulloch
  Original Director: Julian Louis

  Original Lighting / AV Design:Nicolas Higgins

  Original Sound Designer Jeremy Silver

 • Rust en Vreugd

  Dé opvolger van de succesvolle Hendrik Groen reeks
  di 11 jun 2024

  Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. 

   

  Emma – een glansrol voor Doris Baaten - is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man gaat ze kijken en wordt op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft maakt niet uit, want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp. 

   

  Tuincontrole commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug mede dankzij haar nieuwe vrienden.


  De schrijver van Hendrik Groen weet, dit keer door de ogen van Emma, wederom op komische wijze onze maatschappij onder een vergrootglas te leggen. Met veel humor en vilein. Rust en Vreugd is een ontroerende, herkenbare en vooral hilarische muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

   

  Met: Doris Baaten, Wil van der Meer, Sanne Franssen, Linda Wagenmakers, Sebastiaan de Bie en Mats Hoogland. En afwisselend te zien: Aivy van den Berg, Aurelia Fontijn, Olivia Pont, Sèno Franken en Zoey Sophia Tol. 

   

  Regie: Bruun Kuijt