Extra voordelig ToneelTicket

Komende maanden staan er twee mooie toneelvoorstellingen in Luxor. Om ervoor te zorgen dat u niet hoeft te kiezen, bieden wij een extra voordelig ToneelTicket!*

 


2x ToneelTicket voor slechts €45
2x eersterangskaarten van €66, voor slechts €45


De actie is geldig voor de volgende voorstellingen:

 

 

Koop hieronder uw extra voordelige ToneelTicket!

 

 

2x ToneelTicket voor €45
 

Lees meer over de voorstellingen:

De liefde begraven

 

Met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen
Di 14 jan | 20.00 uur | oude Luxor Theater

 

 

Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven?

 

In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij? 

Lees verder

 

 

Het script en de regie zijn van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan die al jarenlang het gezicht is van het tv-programma De vloer op.

Hendrik Groen

 

Zolang er leven is - nieuwe voorstelling
Wo 15 & do 16 jan | 20.00 uur | oude Luxor Theater

 

 

Een nagelnieuwe komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor, ontroering en levenslust voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. Want ook nu wachten Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingshuis weer tal van belevenissen.


De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt, “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. 

Lees verder

 

 

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden.

 *Deze korting is uitsluitend toepasbaar op de bovenstaande toneelvoorstellingen en alleen toepasbaar als u beide voorstellingen bezoekt. Deze korting geldt niet op reeds gekochte kaarten. U kunt de kaarten niet omwisselen voor andere voorstellingen. De korting is alleen geldig voor eersterangskaarten.