The Kick OFF Rotterdam!

Een dag in het teken van grootstedelijke kunst in zijn puurste vorm. De hele middag organiseert Future in Dance dansworkshops in verschillende stijlen van de beste docenten! 

1STAGE!

In de avond is er een showcase met internationale line-up!
Meer informatie

Programma workshops

12.00 - 13.00 uur Shirley Adney (Future in Dance) - Afro Dance
13.00 - 14.00 uur Dequant Khattabi - Hiphop
15.00 - 16.00 uur Antoinette Gomis - Waacking
16.00 - 17.00 uur Samuel Chan (Avant Garde Collective) - Experimental
17.00 - 18.00 uur Shay Latukolan - Hiphop

Prijs

1 workshop € 15
5 workshops € 25*

  

* Via its1stage.com zijn voordelige combitickets te koop voor 5 workshops en voor 5 workshops + de showcase.

Shirley Adney

Afro Dance | 12.00 - 13.00 uur

Shirley komt uit Rotterdam en is danser van de groep MGNT van Future In Dance. Shirley is erg gepassioneerd en richt zich op een toekomst als allround danser. Shirley geeft een workshop in de stijl Afro Dance, de stijl waarin Shirley haar passie voor dans heeft ontdekt. Op instagram is ze bekend als “Shirley van de gekke dansies”. Shirley is choreograaf van TheNewFutureGeneration en dansdocent bij Beweigi.

Dequant Khattabi

Hiphop | 13.00 – 14.00 uur
 

Antoinette Gomis

Waacking | 15.00 - 16.00 uur

Danser, choreograaf en model Antoinette Gomis is een toonaangevende danser in de Franse straatdansscene. Na haar studie entertainment en kunst begon Antoinette een carrière als danser. Ze danste onder leiding van Wayne McGregor in de musical Kirikou, naast Madonna in New York, en voor Chiambretti's Sunday Night Show in Milaan onder leiding van Bill Goodson, die werkte met onder andere Michael Jackson, Paula Abdul en Diana Ross. Ze was het gezicht van campagnes van merken zoals Nike of Adidas. In haar carrière won ze straatdanswedstrijden en battles zoals Funkin Stylez in Düsseldorf, Nike's Bring Your Troupe en Soul Session in Zweden. Via de Puma The Quest-campagne werd zij assistent van Salah voor Cirque du Soleil als danskapitein. Over de hele wereld geeft ze les en deelt zij haar stijl en technieken. 
 

Samuel Chan

Experimental | 16.00 - 17.00 uur

Deze Belgische danser is deel is van Avant Garde Collective, winnaars van Time To Dance 2018! Hij geeft een workshop geven in de stijl Experimental. Samuel is twee keer wereldkampioen geworden en heeft twee keer de titel Europees kampioen behaald. Samuel geeft les bij de beste dansscholen van België.

Shay Latukolan  

Hiphop | 17.00 - 18.00 uur