Succesvolle start stadsprogramma Luxor

vr 25 nov 2022

Het inpandige café in het nieuwe Luxor Theater, Café Dox, heeft succesvolle eerste weken achter de rug. Sinds oktober zijn er al veel enthousiaste bezoekers binnengestapt voor de gratis toegankelijke activiteiten. Hiermee gaat het Luxor Theater verder dan het aanbieden van grootschalige voorstellingen. Met een brede stadsprogrammering in Café Dox zet Luxor de deuren open voor elke Rotterdammer. Met op vrijdag live muziek met Rotterdamse artiesten, elke tweede woensdagmiddag een programma voor kinderen en elke laatste woensdag van de maand wordt Café Dox omgetoverd naar Latincafé.


Café Dox
Café Dox is dé huiskamer op de kop van Zuid met uitzicht op de Rijnhaven. Je kunt er binnenstappen voor een bakje koffie, een inspirerende werkplek of een gezellige backstage borrel. Sinds oktober biedt Café Dox ook een breed georiënteerde stadsprogrammering waarmee lokale artiesten in de spotlight worden gezet en een opstap biedt voor theatermakers. Live@Dox, Kids@Dox en Latincafé Dox zijn vaste onderdelen van het programma en zijn gratis toegankelijk. De activiteiten in het café zullen nog verder uitgebreid gaan worden in samenwerking met Rotterdamse partners.


Live@Dox
Café Dox presenteert iedere vrijdag, rond borreltijd, live muziek van Rotterdamse artiesten. Samen met verschillende Rotterdamse organisaties, zoals Hey Sista You Got This, House of Knowledge, Spraakuhloos en IMPACT, stellen we een afwisselend programma samen met uiteenlopende artiesten. 


Kids@Dox
Elke tweede woensdag zijn de leukste activiteiten voor kinderen aanwezig in Café Dox. Van voorlees- tot knutselmiddagen, van praatjesmakers tot boekenclubs, alles komt voorbij in het kinderprogramma van Café Dox.


Latincafé Dox
In samenwerking met Typical Tropical organiseert Café Dox latin feestjes. Door de vrolijke klanken, warme kleuren en lachende mensen, stap je binnen in de wereld van Latin. Café Dox wordt voor één avond in de maand Latincafé Dox.

 

Voor het volledige programma, klik hier.