Graffiti event in Café Dox

do 15 jun 2023

Jouw mening telt; creëer mee aan dé huiskamer van de Kop van Zuid 

 

Er vinden in de Rijnhaven veel veranderingen plaats, er wordt hard gewerkt aan de verandering van haven naar een nieuw stukje stad inclusief park en stadstrand. Café Dox, onderdeel van het nieuwe Luxor Theater en dé huiskamer van de Kop van Zuid, is een onderdeel van deze veranderende omgeving. Het is een openbare ontmoetingsplek van én voor Rotterdammers en daarom is de mening van de bezoekers belangrijk. 

Om deze reden vindt er op vrijdag 16 juni een bijzonder graffiti event plaats in bij Café Dox. Drie bekende Rotterdamse graffitiartiesten van ALL CAPS gaan aan de slag met de vraag: Hoe kan Café Dox een fijne ontmoetingsplek in deze altijd veranderende en nu nog ietwat rauwe omgeving zijn? Hun invulling van de verhalen die tot nu toe al opgehaald zijn over Café Dox, zullen te zien zijn op ramen en een muur in Café Dox. 

Bezoekers mogen de komende weken zelf aangeven wat zij leuk vinden, wat men zich nog afvraagt en toewenst voor Café Dox. De creaties blijven tot en met eind juli te bezichtigen in Café Dox. Daarbij kunnen bezoekers tot die tijd hun eigen invulling geven aan Café Dox als ontmoetingsplek.  

 

ALL CAPS 
Luxor en Café Dox zijn trots op de samenwerking met ALL CAPS. De kunstwerken zijn een eerste vooraankondiging van ALL CAPS 2023. Het Rotterdamse Street Art Festival dat plaats vindt van 3 tot en met 10 september. 

 

Graffiti artists

De volgende artist hebben meegewerkt aan het graffiti event:

Naomi King 

Florian Baltus 

Dodici

Bij de Vleet signing