Bezoekers in het Griekse zonnetje gezet!

wo 20 dec 2023

Als Luxor Theater willen wij graag de verbinding met de stad en haar bewoners bevorderen. We willen er tenslotte voor iedereen zijn! Om die reden organiseerden wij, samen met DG Theaterproducties, een diner met aansluitend een bezoek aan de voorstelling MAMMA MIA! voor bewoners uit Rotterdam voor wie theaterbezoek niet vanzelfsprekend is. Bijvoorbeeld omdat iemand een beperkt sociaal netwerk heeft, omdat de financiële middelen ontbreken of omdat cultuur gewoonweg niet onderdeel is van de vrijetijdsbesteding.

 
Via Rotterdamse organisaties als De Voedselbank Rotterdam, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stadstrainers, Wmo radar, Women Connected en De Gaarkeuken verwelkomden wij zo’n 30 gasten. Allen hebben zij een bijzonder verhaal. Denk hierbij aan vrijwilligers van de Kledingbank van Rotterdam die zelf met een uitkering leven, maar wel vrijwilligers zijn bij de Kledingbank. Zij hebben zelf niet de financiële middelen om theater te bezoeken.

 

Het gezelschap genoot van een Grieks diner, met achteraf koffie en een MAMMA MIA! donut. Als kers op de taart mochten zij met wat castleden op de foto bij onze mooie kerstboom. Vervolgens genoten zij van de feel good musical MAMMA MIA!

 

Een zeer geslaagde avond, met zéér dankbare mensen!

 

MAMMA MIA! is nog tot en met 7 januari te zien in het nieuwe Luxor Theater. Meer info en tickets: www.luxortheater.nl/mammamia