Opnames Radio Danspaleis in Café Dox

wo 3 jan 2024

Tijdens Radio Danspaleis worden persoonlijke verhalen en muziek uit de buurt gedeeld door bewoners op leeftijd. Afgelopen december nam Radio Danspaleis een speciale live editie van hun uitzending op vanuit Café Dox, aan tafel schoven Ulrike Söbbeke van het Luxor Theater Rotterdam, Marc Vlemmix en Rosan Chinnoe van Marc Vlemmix Dance en Morena Fonseca van Women Connected aan.

 

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er geluisterd naar de mooie verhalen, werd uw kennis over het Luxor Theater getest door de quizmaster en konden bezoekers een dansje wagen op een van de favoriete nummers van de gasten. Dit alles onder muzikale begeleiding van onze Radio Danspaleis huismuzikanten. 

 

De opnames van deze middag zijn nu te luisteren via de onderstaande link!

 

 

Danspaleis Radio

Alle ouderen kwiek, mentaal en fysiek, met dansen en muziek! In de podcast-serie van Het Danspaleis gaat oprichter en platendraaier Suna Duijf in gesprek met bijzondere bekende- en onbekende ouderen over het leven en samen halen ze muziekherinneringen op. Muzikanten Frank van Bommel en Martin van Leusden leveren levendig commentaar in woord en muziek. Natuurlijk worden er hits van toen gedraaid, van tranentrekker tot songfestival-hit en van Engelse wals tot discokraker. Een waar feest van herkenning en bezinning!

 

Het Danspaleis 

De missie van het Danspaleis is om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden. Met dit ‘tankstation van levensvreugde’ wordt eenzaamheid aangepakt. Vanuit de visie dat muziek een magisch middel is om mensen bij elkaar te brengen en in beweging te zetten, is de Danspaleisformule ontwikkeld.  

 

Het Danspaleis maakt geen onderscheid en danst dwars door verschillen heen. Het is een ontmoetingsplaats die aanmoedigt om actief te zijn, en legt het fundament voor een netwerk van mensen en vrienden die elkaar de helpende hand toesteken.