YOUNG PROFESSIONALS CLUB

Het Luxor Theater is een inspirerende verzamelplek voor verschillende bedrijven. Vanuit de Young Professional Club kom je in aanraking met andere professionals die een liefde hebben voor Rotterdam én cultuur. Vergroot je netwerk, beleef mooie avonden en ontwikkel je professionele vaardigheden door middel van workshops.

Klinkt dit als iets voor jou of voor de jonge medewerkers van jouw bedrijf? Bind je jonge medewerkers op een unieke manier aan je bedrijf met een aanbod aan netwerk events, toffe lezingen en inspirerende voorstellingen. Sluit ze aan bij de Luxor Young Professional Club. 

 
Voor €250 per jaar word je al lid van Luxor YPC. Luxor organiseert meerdere zakelijke borrels per jaar waar je elkaar kan ontmoeten en inspireren. Vanuit ons netwerk krijg je de kans om lezingen bij te wonen om je professionele vaardigheden te ontwikkelen. Ook krijg je de kans om een voorstelling te bezoeken in het Luxor theater waar je een zakelijke relatie mee naartoe kan nemen om ook kennis te laten maken met de Young Professionals Club. Bovendien krijg je de unieke kans om mee te denken hoe Luxor een platform kan zijn voor de ontwikkeling van divers talent in de stad doormiddel van het initiatief Luxor Art Hub.  Aanbod:

  • Zakelijke netwerkborrels waar je je kan laten verrassen  
  • Mogelijkheden tot voorstellingen met een zakelijke relatie  
  • Bijzondere lezingen en workshops om je professionele vaardigheden te ontwikkelen 
  • Unieke mogelijkheid om mee te denken en ondernemerschap te stimuleren via Luxor Art Hub 


Wil je meer informatie over de Young Professionals Club? Stuur een mail naar relatiebeheerder Jackie Trommelen, jackie@luxortheater.nl