Mark Engelen

Lisa Ostermann

Makkelijk in de omgang
di 18 feb 2025 | 20:00
18 feb 2025
20:00
  • 18 feb 2025
    20:00
    oude Luxor Theater

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig.

 

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. “Een overrompelend talent,” noemde de Theaterkrant haar, naar aanleiding van haar eerste voorstelling. En nu is ze terug. Met ‘Makkelijk in de omgang’. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.

 

  • Geen paskortingen

De pers over Makkelijk in de omgang

 

NRC (★★★★★) Het cabaret heeft er een nieuwe ster bij: Lisa Ostermann. [...] In haar tweede programma bevestigt Lisa Ostermann hoe machtig veel talent ze heeft, voor grappen, verhalen en liedjes. Ze is helemaal thuis op het podium. [...] Lisa Ostermann is een stem om rekening mee te houden in het cabaret.

 

De Volkskrant (★★★★) Één grote onderstreping van het feit dat ‘Lisa fucking Ostermann’ in deze voorstelling zowel zacht als hard uit de hoek kan komen, helemaal in haar element is en haar vorm en stem heeft gevonden.

 

Trouw (★★★★) Comédienne Lisa Ostermann is een natuurtalent.

 

Theaterkrant (keuze van de criticus) Lisa Ostermann is al bij haar tweede programma een complete cabaretière geworden.