Vrouwen van Rotterdam

Matchmaking: programma voor 2025
ma 13 mei 2024 | 15:30
13 mei 2024
15:30

De geschiedenis en rol van Rotterdamse vrouwen zijn onderbelichte thema's in de stad. Daarom is het netwerk Vrouwen van Rotterdam opgezet dat 2025 -een halve eeuw na het VN Internationale Jaar van de Vrouw- uitroept tot een feestelijk themajaar! 

 

Deze middag zal helemaal in het teken staan van MATCHMAKING: het zichtbaar maken en verbinden van ideeën, initiatieven, locaties, middelen en meer. Een mooi moment om van alle ideeën concrete plannen te gaan maken en met elkaar te bouwen aan een programma voor 2025. Daar ben je toch ook bij?

 

Doel van het themajaar is om met culturele en maatschappelijke organisaties, onderwijs, kunst, sport, bedrijfsleven, wetenschap, media en politici de zichtbaarheid, hoorbaarheid en verbondenheid van de Rotterdamse vrouw te vergroten. Dat willen we bereiken door de spotlight te richten op, stemmen te versterken van en netwerken te bouwen met Vrouwen van Rotterdam. Met jullie!

 

Meer info: www.vrouwenvanrotterdam.nl


Het initiatief van het themajaar ligt bij een werkgroep (Ans Stolk, Irene Jacobs, Dederiek Soeters, Setareh Noorani, Femke IJsinga van Boxsel, Monique van der Burg) die gecoördineerd wordt door Anouk van Mil en Marjan Beijering.