On Tuesdays We Smash The Patriarchy

All Female Jam
di 21 mei 2024 | 20:00
21 mei 2024
20:00

Een gezellige get together met Rotterdamse artiesten in dé huiskamer op de Kop van Zuid, Café Dox. Samen met NANDA organiseert Café Dox iedere maand een jamsessie speciaal voor vrouwelijke* artiesten. De huisband is Infinity Queens onder leiding van Junalda Meiland. De gastartiest deze avond is Ariëne Sillié

 

In de muziekwereld is de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen nog erg groot. Nog geen 13% van de singer-songwriters is vrouw en maar iets meer dan 2% van de producers. In de top 10 van meeste gestreamde artiesten op Spotify in 2021 is geen enkele vrouwelijke artiest te vinden.

 

Reden genoeg voor Café Dox om ruimte te maken voor vrouwelijke* artiesten op het podium! Host is de Rotterdamse zangeres en vocal coach NANDA. Samen met de huisband ontvangt ze graag Rotterdamse vocalisten om samen te jammen. Speel je een instrument en wil je mee jammen? Stuur ons een bericht via de button en we kijken of het mogelijk is op het intieme podium van Café Dox. 

 

IK DOE MEE

 

Mannen zijn welkom om te komen luisteren en genieten! 

 

* Deze jamsessie is voor mensen die zichzelf als vrouw identificeren. We gebruiken een inclusieve definitie van "female" en "vrouw" en we verwelkomen transvrouwen, genderqueer vrouwen en non-binaire mensen.

 

@arienesillie_

@infinty_queens

@junaldameiland

@cafe_dox

 

Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl, Bekijk alle geplande activiteiten in Café Dox via de volgende button!
 
 

Over Ariëne Sillié

Ariëne groeide op in een meer vredige omgeving, maar voelde zich aangetrokken tot de emotionele en soulvolle klanken van R&B. Haar muziek is een weerspiegeling van haar reis, waarbij ze haar stem gebruikt om haar diepste gedachten en gevoelens uit te drukken. Haar melodieën zijn betoverend en meeslepend, waarbij ze luisteraars met elke noot weet te boeien.