Sarah Millican (16+)

Late Bloomer
do 15 mei 2025 | 20:00
15 mei 2025
20:00
  • 15 mei 2025
    20:00
    oude Luxor Theater

De Britse comédienne Sarah Millican komt terug naar Nederland. Ze zal haar nieuwe show Late Bloomer spelen op 15 mei 2025 in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Sarah Millican is een van de bekendste comedians uit de VK en staat bekend om haar prikkelende, herkenbare en soms schunnige humor. De kaartverkoop voor de show start op vrijdag 23 februari om 11:00 via Ticketmaster.


Sarah Millican is geen onbekende naam in Nederland. In 2019 verkocht ze Delamar in Amsterdam al eens uit, en twee jaar geleden was Carré aan de beurt. Ze is onder meer bekend van TV-shows als Have I Got News For You, The Graham Norton Show, Never Mind the Buzzcocks, Live At The Apollo en Michael McIntyre’s Comedy Roadshow. Ook werd ze twee keer genomineerd voor een BAFTA met haar eigen Sarah Millican Television Programme.


Een avond met Sarah Millican is een feest van herkenning, maar tegelijkertijd komt de Britse regelmatig heerlijk schuin uit de hoek. Ze durft alle onderwerpen te bespreken en spaart daarbij niemand: zeker zichzelf niet.

 

Dat was wel eens anders, vertelt ze in haar nieuwe voorstelling Late Bloomer. In haar jeugd was ze een stil meisje zonder vrienden die bang was voor ganzen, en op haar 16e nog geen borsten had. Dat is nu wel anders: genoeg vrienden, ganzen moeten voor haar vrezen en ze heeft een volle boezem. Die transformatie is een van de onderwerpen in haar nieuwe show Late Bloomer. Verwacht daarnaast nog veel meer typische Sarah Millican onderwerpen, van diners tot tuinen voor dames. Liefhebbers weten genoeg: dat gaat weer alle kanten uit.

 

  • Geen kaarten retour
  • Geen paskortingen
  • Geen drankje inbegrepen