Kim Petite

R&B en soulzangeres i.s.m Cult North
LIVE@DOX
vr 6 sep 2024 | 19:00
6 sep 2024
19:00

Kim Petite, een live R&B en soulzangeres, combineert zijdezachte zang met soulvolle teksten om een sound te creëren dat zowel tijdloos als fris is. Met roots in Kaapverdië en invloeden uit haar geboortestad Rotterdam, werd Kim van jongs af aan aangetrokken door verschillende muziekstromingen en heeft sindsdien haar craft ontwikkeld on stage. Of zij nou optreedt op intieme locaties of op het grote podium, Kim Petite levert altijd krachtige, emotionele uitvoeringen die haar ongelooflijke vocale bereik en muzikale vermogen laten zien.

Kim Petite heeft sindsdien haar vleugels uitgespreid en veelbelovende mijlpalenbereikt. In 2023 heeft zij 3 singles gedropt. Momenteel zet Kim Petite haar onverminderde passie voort in de studio, waar ze werkt aan haar aankomende EP.

 

Cult North

Cult North is een opkomend initiatief dat zich richt op kunsteducatie en passie ontwikkeling, onder de jonge autodidacte makers uit Rotterdam. Wij willen deze doelgroep kennis laten maken met diverse creatieve uitlatingen om zo in te spelen op het geluksgevoel en zingeving maar ook een infrastructuur naar professionalisering creëren. We werken vanuit de vraag van onze doelgroep en maken samen programma dat aansluit op de actuele wensen. Zo streven we naar een toegankelijke kunst en cultuursector en is cultuur bij ons geen middel maar een ecosysteem waar diverse domeinen zoals ook welzijn, zorg en educatie ook aanbod komen. 

 

Live @ Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox vanaf 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

@cafe_dox

@cult.north

@kimpetite


Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl
 
 
 
Antoine Platekade 9,
3072 ME Rotterdam
06 57 72 38 71
info@cafedox.nl