D U N Y A

Poëzie en Spoken Word i.s.m. Cult North
LIVE@DOX
vr 3 mei 2024 | 20:30
3 mei 2024
20:30

Tussen de regels door is er altijd leegte. Zwevend op haar ‘gedachtewolk’ leidt D U N Y A  je rond in haar innerlijke dialoog waar tijd altijd relatief is. Met zowel haar scherp gerande als zorgzame poëzie worden er niet alleen taboes besproken en doorbroken, ook kunnen de teksten van de 26-jarige spoken word artist daadwerkelijk fungeren als een warme arm om je schouder. 

 

Onder invloed van een overdosis creativiteit en nieuwsgierigheid, ontvouwde D U N Y A haar passie voor taalkunst in haar bewogen jeugd. Hier liet ze vooral haar pen voor haar spreken, waarna de droom een bundel te creëren ontstond. Gewapend met een pen en notitieblok timmert ze hard aan de weg met haar teksten, werden er al op diverse podia harten veroverd en sloot ze zich in Rotterdam aan bij The Word Club van Cult North. 

 

D U N Y A  laat zich met name inspireren door mentale kwesties en uit zich onder andere over thema’s als trauma, onbegrip, diagnoses en stigmatisering. 

 

Laat jij je meenemen?

Op een reis langs alle emoties?

Door D U N Y A  

 

Cult North

Cult North is een opkomend initiatief dat zich richt op kunsteducatie en passie ontwikkeling, onder de jonge autodidacte makers uit Rotterdam. Wij willen deze doelgroep kennis laten maken met diverse creatieve uitlatingen om zo in te spelen op het geluksgevoel en zingeving maar ook een infrastructuur naar professionalisering creëren. We werken vanuit de vraag van onze doelgroep en maken samen programma dat aansluit op de actuele wensen. Zo streven we naar een toegankelijke kunst en cultuursector en is cultuur bij ons geen middel maar een ecosysteem waar diverse domeinen zoals ook welzijn, zorg en educatie ook aanbod komen. 

 

Live @ Dox

Kom iedere vrijdagavond genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox vanaf 19.00 uur. Bekijk alle geplande edities van Live@Dox via de volgende link!

 

LIVE@DOX

 

@cafe_dox

@cult.north

 
Meer informatie over Café Dox vind je op https://www.cafedox.nl/
 
 
 
Antoine Platekade 9,
3072 ME Rotterdam
06 57 72 38 71
info@cafedox.nl