Vrouwmishow

Nog één keer: all-in
wo 4 dec 2024 | 20:00
4 dec 2024
20:00
  • 4 dec 2024
    20:00
    oude Luxor Theater

Na de succesvolle eerste editie van de Vrouwmishow zijn Iris, Nina en Sophie terug in het theater.  In de podcast delen de meiden wekelijks alles over hun leven en wat er komt kijken bij het volwassen worden.

 

In “Vrouwmishow: nog één keer: all-in” vertrekken Ies, Soof en Nien richting Las Vegas om voor de laatste keer samen écht goed de slingers op te hangen. Het burgerlijke en volwassen leven vol verantwoordelijkheden staat voor de deur en het is nu of nooit: we zetten alles in op rood. What happens in Vegas, stays in Vegas... behalve deze keer!

 

Auteur, ondernemer en YouTuber Nina Warink is de nuchterheid zelve, maar ook een grote dromer. Inmiddels heeft ze al twee kookboeken uitgebracht, twee podcasts op haar naam.
Nina is één en al gezelligheid, maar houdt ook het af en toe chaotische zooitje in het gareel.

 

Creatieve duizendpoot Iris Enthoven is presentatrice en toch wel één van de favoriete podcastmakers van het land. Iris is een ster in het vertellen van verhalen en dan het liefst met haar hond Billy in de hoofdrol. Aan enthousiasme geen gebrek, want uit haar hoofd komen zo'n 101 ideeën per dag.

 

Sophie Milzink maakt al jaren herkenbare, eerlijke en hilarische video's op online platforms en is columnist voor LINDA Meiden. Met haar eerlijkheid, zelfspot, inlevingsvermogen en een hoop emoties dropt Sophie maar al te graag een bommetje in de podcast. Een combinatie die regelmatig zorgt voor hilarische momenten.

Vrouwmishow