Jochem Myjer

Net alsof
wo 2 apr 2025 - do 24 apr 2025
2 apr 2025
-
24 apr 2025

Jochem Myjer is terug van weggeweest! Speciaal voor jullie liet hij dit briefje achter:

 

Lief publiek,

 

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

 

Liefs, Jochem Myjer

 

 

De laatste verkopen hebben ons geleerd dat enorm veel fans naar de shows van Jochem willen komen kijken. Omdat er maar beperkt plaatsen zijn en we iedereen graag een eerlijke kans willen geven, werken we nu met een inschrijving en een loting, via het platform Djebber. Op deze manier kunnen wij een betere ervaring en stabielere service garanderen en voorkomen we dat je uren nodeloos in een (digitale) wachtrij staat.

Jochem Myjer

Hoe werkt het?

Je kan je gedurende twee dagen inschrijven, namelijk op maandag 10 en dinsdag 11 juni, via dit inschrijfformulier. Het maakt niet uit wanneer je je precies inschrijft als je het maar gedurende deze twee dagen doet! Iedereen maakt evenveel kans. Je kan het formulier dus rustig invullen.

 

Op dinsdag 11 juni om 23:59 uur sluit de mogelijkheid tot inschrijving.

 

Op maandag 17 juni informeren we je via de e-mail. Voeg support@djebber.nl alvast toe aan je contacten, zodat we niet in je spambox belanden!

 

Ingeloot?

Op maandag 17 juni informeert Djebber je op het e-mailadres wat je hebt opgegeven in het formulier. Als je bent ingeloot kan je je tickets gaan aanschaffen. Gefeliciteerd!

 

In de e-mail die je op maandag 17 juni ontvangt staat een unieke link. Je hebt t/m dinsdag 18 juni 23:59 uur de tijd om via jouw unieke link de tickets aan te schaffen. Op dat moment kun je, afhankelijk van beschikbaarheid kiezen voor welke rang je tickets wilt kopen.

 

Je kunt betalen met iDeal of Bancontact.

 

Vul bij het kopen van de tickets het telefoonnummer en e-mailadres in die je ook op het formulier hebt ingevuld. Tickets die met andere gegevens worden gekocht worden geannuleerd.

 

Op dinsdag 18 juni om 23:59 uur verloopt de link en kan je geen kaarten meer kopen. We kunnen geen tickets vasthouden. Houd je inbox dus goed in de gaten op maandag 17 juni. Voeg support@djebber.nl alvast toe aan je contacten, zodat we niet in je spambox belanden.

 

Heb je nog vragen, kijk dan even hier of neem contact op met Djebber.

 

Credits

Regie: Jos Thie

Muziek: Jochem Myjer (compositie & tekst), Rutger de Bekker (compositie), Sander Geboers (compositie), Jan Beuving (tekst)

Decor: Niek Kortekaas

Kleding: Dieuweke van Reij

Licht: Patrick Kramer

Geluid: Bo Bruijs

Technische leiding: Ramon Snel

Productie & management: De Keet

Publiciteitsfoto & posterontwerp: Ester Gebuis & Sjoerd van Heumen

Scènefoto’s: Bob Bronshoff