Weergave opties
 • Latincafé Dox

  Salsa, Bachata y Kizomba
  wo 17 jul 2024
  -
  wo 18 dec 2024

  Stap binnen in de wereld van Latin! Café Dox transformeert in Latincafé Dox. Laat je meevoeren door de vrolijke klanken van de beste DJs, warme kleuren en lachende mensen. De toegang is geheel gratis. Je kunt ons wel op Facebook laten weten dat je erbij bent!

   

  In samenwerking met dansschool Typical Tropical organiseert Café Dox de beste latin feestjes. Typical Tropical is wereldberoemd in Rotterdam door de danslessen en party's waarbij pittige salsa, romantische bachata, sensuele kizomba y mucho más de rode draad vormen.

   

  PIN ONLY

   

   

 • Live muziek

  i.s.m. VOCALSZ
  LIVE@DOX
  vr 19 jul 2024

  Kom genieten van Rotterdamse artiesten: live muziek in Café Dox. Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met Vocalsz.

   

  Vocalsz

  Stichting Vocalsz is een entertainment platform voor het promoten van opkomende Nederlandse artiesten. Vocalsz legt de focus op coaching, muziekevenementen en ondernemerschap. Stichting Vocalsz biedt verschillende gigs aan Nederlandse artiesten in Rotterdam. Zij willen in Rotterdam meer podia aanbieden waar artiesten hun talenten kunnen laten zien. In samenwerking met andere partijen wilt Stichting Vocalsz meer locaties in Rotterdam aanbieden voor artiesten uit verschillende genres en achtergrond.

  Hiermee willen zij de diversiteit aan muziekaanbod in Rotterdam stimuleren. Je kunt bij Stichting Vocalsz terecht voor o.a. consulting of muziek ondernemerschap. Stichting Vocalsz biedt multidisciplinaire coaching aan artiesten & muzikanten.

  • vr 19 jul 2024 | 20:00
   Niet verkoopbaar
  • vr 19 jul 2024 | 20:00
   Niet verkoopbaar
 • Vrijdagmiddag Dans Borrel

  Zumba en zomercocktail in Café Dox
  vr 9 aug 2024
  en
  vr 16 aug 2024

  Begin je weekend goed met een energieke Zumba les onder leiding van zumba instructor Patricia Pique in Café Dox. Na afloop drink je een heerlijke zomercocktail onder het genot van livemuziek tijdens Live@Dox. Een speciale zomercocktail (alcoholisch of non-alcoholisch) is bij de prijs inbegrepen.

 • The Lab

  Open podium, workshops en meer!
  ma 12 aug 2024
  en
  ma 19 aug 2024

  Kom op maandagavond naar The Lab in Café Dox met al je creatieve ideeën! Tijdens The Lab heb je alle ruimte om te spelen en experimenteren met verschillende creatieve disciplines en ontmoet je gelijkgestemde beginnende makers. 

   

  Je kunt tijdens The Lab terecht op ons open podium om iets nieuws uit te proberen of je eigen muziek te laten horen. Daarnaast zijn er workshops en zorgen wij voor alle spullen om verder te werken aan je nieuwste tekening of schilderij. Trots op je werk? Er is ook ruimte om met je kunst te exposeren en feedback te verzamelen. Wie weet kan het wel langer in Café Dox blijven hangen.

   

  Uiteraard ben je ook welkom om andere creatievelingen te ontmoeten, een spelletje te doen óf gewoon om te genieten van alles wat er om je heen gebeurt.

   

  Wil je graag zelf iets organiseren tijdens The Lab? We staan altijd open voor nieuwe ideeën van bezoekers. Spreek ons aan tijdens de avond en programmeer met ons mee!

 • Summer Music@Dox

  Met Berber en Alexine
  do 15 aug 2024

  Muziekliefhebbers opgelet! Deze zomer treden Rotterdamse popartiesten en veelbelovende talenten  van Codarts Rotterdam op. Iedere artiest brengt zijn eigen, unieke sound. Iedere avond is anders en je hoort telkens nieuw talent. Benieuwd? Kom vooral langs, toegang tot het event is gratis.

   

  Berber

  Rotterdamse songwriter en zangeres Berber verstopt haar eerlijkste gedachten in Nederlandstalige indie-popliedjes met catchy refreinen, ruige gitaarsounds en dromerige backing vocals a la Eefje de Visser en Pommelien Thijs. Berber schrijft over onderwerpen als onzekerheid, jeugdherinneringen, leugens en het saboteren van je eigen geluk. Het is haar doel om deze gevoelens zo mooi mogelijk te vertalen naar muziek en haar publiek daarmee te laten zien dat je nooit alleen bent in wat je voelt. Momenteel werkt ze aan haar debuut EP, waarvan ze de eerste singles in het voorjaar 2024 zal uitbrengen.

   

  Live creëert Berber samen met haar band een moment voor iedereen die zijn diepst verstopte emoties wil verwerken, vieren of ze juist even wil vergeten. 

   

  Nina Bailey

  "Dynamite comes in small packages". Dit geldt zeker voor Nina Bailey, een 22-jarige mellow popzangeres en songwriter. Nina komt verlegen over, in haar teksten en muziek laat ze horen aat ze voelt en vindt. De onderwerpen waar ze niet graag over praat hebben volgnes haar de meeste zeggingskracht en maken haar muziek en songteksten eerlijk en interessant. Slimme teksten, pakkende melodieën, betoverende harmonieën en een homoristisch maar ook kritisch perspectief vormen de basis van het werk van Nina Bailey. Door haar eigen verhalen te delen, hoopt ze dat luisteraars troost vinden en zich realiseren dat ze niet alleen staan in hun gedachten en gevoelens.

   

  Alexine

  De 21-jarige singer-songwriter en artiest Alexine leerde zichzelf op 16-jarige leeftijd gitaar spelen, waarna ze al snel een passie voor songwriting en productie ontwikkelde. In haar muziek spreekt ze zich uit over onderwerpen die haar persoonlijk bezighouden en milieu- of sociale kwesties. Ze gooit haar ongefilterde gedachten op tafel in haar nummers en creëert op die manier een persoonlijke band met haar publiek, waar één ding centraal staat: Authenticiteit. 

   

  Socials

  @beetjesvanberb

   @alexine.music

  @cafe_dox

   

  Meer informatie over Café Dox vind je op www.cafedox.nl
   


  Antoine Platekade 9,
  3072 ME Rotterdam
  06 57 72 38 71
  info@cafedox.nl