Musicalklassen

Tot 12 jaar

Onderdeel van:
Luxor Academy

Maak nieuwe vrienden, krijg meer zelfvertrouwen en vooral: maak veel plezier! Samen met professionele docenten en andere klassen werk je in een aantal maanden toe naar een optreden in het oude Luxor Theater. 

De musicalklassen beginnen op woensdag 3 oktober 2018 in de studio van het nieuwe Luxor Theater. Er zijn drie klassen:

 

Musicalklas A
(4 t/m 6 jaar)

Musicalklas B
(7 t/m 9 jaar)

Musicalklas C
(10 t/m 12 jaar)

vanaf 3 oktober 2018 vanaf 3 oktober 2018 vanaf 3 oktober 2018
woensdag 13:45-14:30 woensdag 14:45-16:15 woensdag 16:30-18:00 
10 lessen (45 min)  30 lessen (90 min)  30 lessen (90 min)
€ 75* € 360* € 360*

SCHRIJF JE HIER IN!

  

 

Eerst een keertje proberen?

Je mag op woensdag 3 oktober een keertje meedraaien op proef met de eerste les.
Schrijf je hier in voor een proefles!

 

 

De docenten 

 

Justin van Kampen - Spel

  

Justin is 29, komt uit Capelle aan den Ijssel en is de jongere broer van actrice Esmée van Kampen. Hij speelde vroeger bij het Jeugdtheaterhuis, volgde daarna de Acteursopleiding van de Willem Nijholt Academie en vervolgens de Toneelacademie Maastricht. Hij is regisseur en beroepsacteur, speelde in diverse films, commercials en theaterstukken.

 

 

 

Lorance van Buren - Zang

    Lorance komt uit Woerden, en zingt al van kleins af aan. Ze voltooide de Havo voor Muziek en Dans, en ging daarna naar het conservatorium Codarts. "Zingen is mijn passie en vind ik ontzettend leuk om te doen. Ik wil dit graag delen met andere mensen. Ik wil de angst voor zingen wegnemen en de leerlingen laten inzien dat zingen heel erg leuk is. Ik wil mijn kennis en passie voor muziek en zingen graag delen en overbrengen naar anderen."

 

 

 

*Kosten voor de opleidingsklassen kunnen betaald worden in één, drie of zes maandelijkse termijnen. Bij een latere instroming worden er kosten in mindering gebracht. 

Heb je niet genoeg geld om op les te gaan? Het Jeugdfonds Cultuur sponsort je! Kijk op www.jeugdfondscultuur.nl/rotterdam

Events in dit thema

Cookies

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Als je verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten?

Meer informatie sluiten